Fietsend en varend naar de mooiste plekjes

nauparfietsNederland telt ruim 4500 kilometer aan bewegwijzerde fietsroutes. Fietsend door weidse polders, over de uitstrekte hei, langs de kust of juist door de stad worden de mooiste ervaringen opgedaan. Tijdens een fiets-vaar-vakantie met de zeilschepen van NAUPAR wordt dit dankzij het verblijf aan boord alleen maar mooier.

Overnacht dagelijks in een andere plaats, in hetzelfde bed.

De zeilschepen van NAUPAR zijn ingericht met twee- tot zespersoonshutten, comfortabele bedden, douches, toiletten en een keuken. Deze varende accommodatie volgt de reizigers, zodat zij niet elke dag van de ene naar de andere hotelkamer hoeven te verhuizen en het dagelijkse in- en uitpakken van de koffers achterwege kan blijven. Men overnacht iedere avond in een andere stad, maar slaapt wel in hetzelfde bed!

Historie aan de Zuiderzee of eilandhoppen in de Waddenzee.

Reizen per fiets en schip is een uniek en oer-Hollands concept, waarbij een fietsvakantie en een reis per schip worden gecombineerd. Tijdens één van deze zeil- en fietsvakanties ontdekken deelnemers de wateren van het zuidelijke deel van het IJsselmeer, met als hoogtepunten de bezoeken aan historische haventjes en fietstochten door prachtige natuurgebieden. Ook de fietstochten over de Waddeneilanden en langs de kusten van Noord-Holland en Friesland gedurende een andere fiets-vaarvakantie zijn voor vele avontuurlijke natuurliefhebbers een uitstekende bestemming.

Fietsen, goed voor mens en milieu.

Fietstoerisme is uiteraard in milieuopzicht zeer duurzaam; tijdens het fietsen worden namelijk geen schadelijke stoffen geproduceerd en er wordt gebruikgemaakt van kleine binnenwegen en van fietspaden die weloverwogen zijn aangelegd. Ook sociaal en economisch gezien zijn fietsers ideale bezoekers, omdat ze ook in gebieden komen die niet vanwege specifieke hoogtepunten op de kaart staan, ze leggen gemakkelijk contact met de plaatselijke bevolking en ondersteunen de lokale economie.

NAUPAR

NAUPAR staat voor Nautische Partners en is een samenwerking van zeilrederijen De Zeilvaart, Hanzestad Compagnie en Zeilvloot Lemmer Stavoren. Elke rederij heeft meer dan 35 jaar ervaring in groepsvakantie, toerisme en het organiseren van evenementen voor de zakelijke markt. NAUPAR is specialist op schoolreizen, week- en weekendtochten, bedrijfsuitjes en relatiemarketing, nautische evenementen, feesten en partijen. Met een grote verscheidenheid aan traditionele zeilschepen, meer dan 200.000 gasten per jaar en zestien thuishavens in Nederland, is NAUPAR de leidende partij in de chartervaart. Tevens zijn alle schepen van NAUPAR officiële trouwlocaties.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie