Fietsen tussen historische steden Amsterdam en Brugge

gouda-2

Reisorganisatie Travelydays heeft onlangs een hotel-fietsreis Amsterdam – Brugge nieuw in haar programma opgenomen. Tijdens deze achtdaagse fietsvakantie worden historische steden en unieke natuur- en cultuurlandschappen in Nederland en België ontdekt.

De steden Amsterdam, Gouda, Dordrecht en Middelburg, waar de charme van vervlogen tijden overal voelbaar is liggen op de fietsroute. Fietsen in Nederland is sowieso prachtig. Natuurbeleving is er op deze route in overvloed. Zo wordt er bijvoorbeeld dwars door het Groene Hart van Holland gefietst.

Deze groene regio is uniek gelegen in het grootste stedelijk gebied van Nederland en staat garant voor een eindeloos gevoel van rust en vrijheid. Ook het Nationaal Park De Biesbosch is opgenomen op de route en het water- en duinrijke Zeeuwse landschap is tenslotte een derde bijzondere attractie van natuur en cultuur tijdens deze fietsreis.

Aan culturele bezienswaardigheden komt de reiziger evenmin iets tekort. Zo wordt er bijvoorbeeld langs het bekende molencomplex Kinderdijk gefietst waar de negentien typisch Hollandse molens jaarlijks miljoenen toeristen trekken. De karakteristieke Zeeuwse plaatsjes en dorpjes zijn bezienswaardigheden op zich. De fietstocht eindigt in het Belgische Brugge, een prachtige stad die ook wel De parel van Vlaanderen genoemd wordt.

Er wordt overnacht in 3- of 4-sterren hotels. De reis is inclusief bagagevervoer tussen de hotels. Optioneel kan een bustransfer terug naar Amsterdam geboekt worden. De route is als GPS-bestand beschikbaar. De prijs per persoon is € 675,- op basis van een tweepersoonskamer. Er kan dagelijks gestart worden in de periode van 20 april tot en met 6 september 2014.

Meer informatie over deze reis: www.travelydays.com

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie