Fietsen in Bordeaux met lokale gids

Bordeaux is de perfecte stad voor sportieve sightseeing tours. De beroemde wijnstad aan de waterkant van de rivier Garonne, die in halve maanvorm door de stad loopt, is al jaren in opkomst als stedentrip-bestemming. Daarnaast is de Bordeaux-regio vrij populair voor (georganiseerde) fietsvakanties, zoals bijvoorbeeld Eigen-Wijze Reizen die aanbiedt.

Fietsen in Bordeaux met Baja Bikes

Bordeaux is verrassend fietsvriendelijk en dat maakt een fietstour met gids meer dan de moeite waard. Baja Bikes biedt een dergelijk toegankelijke, veilige en sportieve fietstour aan in Bordeaux. Zeker voor stedentrippers, die doorgaans in korte tijd een stad willen leren kennen, bieden de tours op de fiets met een ervaren local als gids uitkomst. Van de pleintjes, romantische straatjes en parken tot en met de bekende bezienswaardigheden uit de boekjes: de gids neemt je tijdens een tour mee naar de plekken waar je simpelweg geweest móet zijn.

Daarnaast ontdek je kanten van de stad Bordeaux die voor veel toeristen verborgen blijven zolang ze niet met een lokale inwoner op pad besluiten te gaan! Wij bieden jou als lezer graag een speciale korting aan: Boek een tour bij Baja Bikes en ontvang 5% korting. Gebruik daarvoor tijdens het boeken kortingscode BORBB0231 en geniet van Wijnstad Bordeaux op de fiets. Baja Bikes biedt fietstours met Nederlandstalige gids aan op diverse citytrip-bestemmingen. Een leuke manie rom je stedentrip in te vullen, naast de bekende musea, terrasjes en winkels.

Fietsvakantie in de Bordeauxstreek

Wil je niet alleen de stad Bordeaux bezoeken, maar liever een hele fietsvakantie in de Bordeaux? Dat kan natuurlijk ook! Reisorganisatie Eigen-Wijze Reizen biedt een fietsvakantie in de Bordeaux-streek aan. De Bordeauxstreek is een waar fietsparadijs voor natuurlijk ook zeer geschikt voor wijnliefhebbers. U fietst tijdens deze fietsvakantie in de Bordeaux over rustige landwegen en door glooiende wijngaar­den. Deze en andere fietsvakanties in La France vindt u bij Eigenwijze Reizen.

Fietsen in Bordeaux regio
Fietsen in de Bordeaux regio levert fraaie plaatjes op

Meer weten over de stad Bordeaux en directe omgeving? Bezoek dan de officiele website over toerisme in Bordeaux: bordeaux-tourisme.com. Hier vind je ook meer info over fietsen in Bordeaux, maar ook over wandelingen, dag-trips in de Bordeaux streek en hotels en restaurants. Liever elders fietsen in Frankrijk? Bekijk de pagina over Frankrijk voor andere fiets-ideeën en regio’s.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie