Fietsen en zeilen: Travelydays stapt op de elektrische fiets

De fiets-zeil-vaar-reisorganisatie Travelydays biedt op haar fiets- en zeilreizen nu ook de mogelijkheid de eigen e-bike voor de fietsvakantie mee te nemen of aan boord een dergelijke fiets te huren. De sterk toenemende vraag naar fietsvakanties met elektrische fietsen was voor de reisorganisatie reden ook deze mogelijkheid mee in het programma op te nemen.

Meer vraag naar e-bike Fietsvakanties

‘We merken op alle reizen een sterk toenemende vraag naar elektrische fietsen. Ideaal voor fietsvakanties in een wat heuvelachtig terrein of voor deelnemers met een verschillende of matige conditie. En ook op etappes in het vlakke Nederland hebben we soms te maken met wat tegenwind op de dijken. Dan blijft het fietsen met deze fietsen echt aangenaam’, aldus algemeen directeur Oebele Kootstra van TravelyDays

Aan boord van het Spiegelretourschip Soeverein, die de route langs de voormalige Zuiderzee vaart, kunnen de individuele deelnemers de eigen fiets meenemen of via Travelydays een elektrische fiets huren. In geval de eigen elektrische fiets meegenomen wordt kan deze fiets aan boord worden opgeladen. Vanuit de havens worden op deze 8-daagse fiets- en zeilreis iedere dag interessante fietsroutes aangeboden welke met de elektrische fiets nog aangenamer zijn te fietsen. De deelnemers met een verschillende conditie kunnen samen-op fietsen en het relaxte leven aan boord van het zeilschip blijft ook op de elektrische fiets ontspannen.

Fiets- en Zeilrondreis

Op de fiets- en zeilreis rond de Duitse Oostzee-eilanden Rügen en Usedom met o.a. de schoener Amazone zijn twee reizen georganiseerd waar uitsluitend elektrische fietsen worden aangeboden. Het betreft de afvaarten voor de 8-daagse reizen vanuit de historische Hanzestad Stralsund op 24 en 31 augustus.

Op deze beide reizen staan de fietsen aan boord; eigen fietsen kunnen hier helaas niet worden meegenomen.

Donau en Moezel Fietsvakanties

Ook op de fiets- vaarvakanties langs de Donau, in Nederland, Vlaanderen en langs Rijn en Moezel in Duitsland worden elektrische fietsen te huur aangeboden of kan bij een aantal cruiseschepen ook de eigen e-fiets worden meegenomen.

En wat geldt voor de fiets- vaarvakanties gaat ook op voor de fiets- hotelvakanties; er kan in de regel een elektrische fiets worden gehuurd of de eigen fiets kan worden meegenomen. Het onderweg opladen in de fietsvriendelijke hotels vormt geen enkel probleem. Meer informatie: www.travelydays.com

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie