FIETSVAKANTIES IN EUROPA

De beste start van uw fietsvakantie

Fietsen door de oude Republiek van Venetië

venetie porec krasHadden we het de afgelopen week al over de fietstrein naar Slovenië en Italië, KRAS Fietsreizen biedt in deze regio ook een georganiseerde reis aan: een fietsvakantie van Venetië naar Porec. Door met de boot heel ontspannen terug te reizen van Porec naar Venetië, biedt KRAS een fietsrondje aan van ongeveer 325 km, verspreid over 7 fietsdagen.

De gebruikte fietsroute heeft maar liefst drie landen voor u in petto: Italië, Slovenië en Kroatië. De geschiedenis van de Republiek van Venetië dient als leidraad van de rondreis. Van het prachtige Venetië fietst u langs de uitgestrekte stranden helemaal naar de vlakte van Friuli, vanwaar u verder gaat naar de fascinerende stad Triëst. Ten slotte staat er een uitstap naar de wondermooie Istrische kust in Kroatië op het programma: een adembenemend uitzicht dat u niet snel zult vergeten.

kras venetie porecDe fietsreis wordt door KRAS geclassificeerd als  goed te doen voor een ieder met een gemiddelde conditie. Het eerste deel gaat voornamelijk over vlakke wegen en het tweede deel is iets heuvelachtiger met hier en daar een licht klimmetje. U fietst voornamelijk over B-wegen met weinig verkeer en geasfalteerde fietspaden.

Meer informatie over deze reis op de website van KRAS.

Geef een antwoord

Categorieën
SNP Fietsvakanties
Fiets-Fun fietsvakanties
Ga naar Eye4Cycling.nl