Fietsen door de oude Republiek van Venetië

Hadden we het de afgelopen week al over de fietstrein naar Slovenië en Italië, Eigen-Wijze Fietsreizen biedt in deze regio ook een georganiseerde reis aan: een fietsvakantie van Venetië naar Porec. Door met de boot heel ontspannen terug te reizen van Porec naar Venetië, biedt Eigen-Wijze een fietsrondje aan van ongeveer 325 km (je kunt vaak kiezen voor verschillende dagafstanden, verspreid over 6 fietsdagen.

Italië, Slovenië en Kroatië

De gebruikte fietsroute heeft maar liefst drie landen voor u in petto: Italië, Slovenië en Kroatië. De geschiedenis van de Republiek van Venetië dient als leidraad van de rondreis. Van het prachtige Venetië fietst u langs de uitgestrekte stranden helemaal naar de vlakte van Friuli, vanwaar u verder gaat naar de fascinerende stad Triëst. Ten slotte staat er een uitstap naar de wondermooie Istrische kust in Kroatië op het programma: een adembenemend uitzicht dat u niet snel zult vergeten.

De fietsreis wordt door Eigen-Wijze Reizen geclassificeerd als  goed te doen voor een ieder met een gemiddelde conditie. Het eerste deel gaat voornamelijk over vlakke wegen en het tweede deel is iets heuvelachtiger met hier en daar een licht klimmetje. U fietst voornamelijk over B-wegen met weinig verkeer en geasfalteerde fietspaden.

fietsen van Venetië naar Porec
fietsen van Venetië naar Porec

Fietsvakanties van Venetië naar Porec, Kroatië

Naast het eerder genoemde Eigenwijze Reizen zijn er meer reisorganisaties die een fietsvakantie van Venetië naar Porec aanbieden. Kijk bijvoorbeeld eens bij Fital Reizen en Fietsrelax

Meer informatie dit schitterende fietsland op de pagina over fietsen in Italië. Daar vindt u ook andere bestemmingen en informatie over Italiaanse fietsgebieden. Of lees meer over de reisorganisatie Eigenwijze Reizen Fietsvakanties of een van de andere reisorganisaties die fietsreizen in Italië aanbieden

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie