Fiets-en Wandeltocht ‘Het Mooie Landschap’ rondom Wieringen

WIERINGEN Zondag 28 mei staat er rondom Wieringen een mooie fiets-en wandeltocht op het programma, welke wordt georganiseerd door Sport Nu Westerland. Sport Nu Westerland is Ambassadeur van het Landschap Wieringen en zij weten als geen ander de allermooiste plekjes, paadjes en weggetjes te vinden op het mooie Wieringen.

De fiets-en wandelroutes gaan over oude dijkjes en keileembulten, over schelpenpaadjes en kronkelweggetjes, door kleine buurtschappen en langs oude boerderijen, met op vele plaatsen prachtige uitzichten en vergezichten.

Wieringen is een bijzonder stukje Nederland. Tot 1924 was het een eiland, het is grotendeels omgeven door water, het heeft een glooiend landschap en tevens een grote diversiteit aan landschappen, dus de naam van de tocht doet zich zeker eer aan.

Wandelend kan met kiezen uit een route van 10 km en 15 km en voor de fietsers is de tocht 38 km. In de route zijn een aantal informatiepunten opgenomen om op deze manier meer over Wieringen te weten te komen.

De start is tussen 11.00 en 13.00 uur voor Restaurant ’t Plein, Beltstraat 80 in Hippolytushoef. De kosten zijn 7,50 p.p., dit is inclusief versnapering onderweg. Meer informatie kunt u vinden op de website www.sport-nu.nl.

Belangrijke informatie:

  • Wanneer: zondag 28 mei 2017
  • Waar: start en finish is in Hippolytushoef (Beltstraat 80)
  • Kosten: 7,50 p.p. (dit is incl. verzorgingspost onderweg, pinnen is NIET mogelijk ter plekke)
  • Restaurant ’t Plein – Sport Nu tent
  • Aanmelden: er is géén voorinschrijving, aanmelden kan ter plaatse in de tent van Sport Nu Westerland vóór Restaurant ‘t Plein (Beltstraat 80)
  • Hoe laat: Starten is mogelijk tussen 11.00 en 13.00 uur.
Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie