Nog meer Fiets per vierkante meter beursvloer in 2014!

De Fiets en Wandelbeurs en de vakbeurs FietsVAK gaan nauw samenwerken in 2014. De ruim honderd FietsVAK-exposanten maken op 1 en 2 maart deel uit van de tiende Fiets en Wandelbeurs in de Amsterdam RAI. Op 3 en 4 maart vindt vervolgens de FietsVAK plaats, die alleen toegankelijk is voor professionals in de tweewielerbranche.

De samenwerking betekent een versterking voor beide evenementen. Er zijn in 2014 meer fietsen en fietsaccessoires dan ooit op de beursvloer te vinden. Ook vullen beide beurzen elkaar aan, waardoor er een meer compleet aanbod ontstaat op fietsgebied. Door het toevoegen van FietsVAK-exposanten in Hal 8 aan de Fiets en Wandelbeurs, neemt het beursoppervlak met ruim 50% toe tot 33.000 vierkante meter. Verder verwachten we voor 2014 een flinke stijging van het bezoekersaantal.

Ook Hal 9, 10 en 11 maken als in voorgaande jaren deel uit van de Fiets- en Wandelbeurs. Een verlengd fietsparcours door een gang verbindt Hal 8 met de drie andere hallen. Naast het verlengde parcours is een loopcorridor om de circulatie van het publiek te bevorderen.

Kortom, nog meer Fiets per vierkante meter beursvloer, begin maart 2014!

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie