Elektrische Flyer fietsdag op 1 juli

Fietsenspeciaalzaak Dirk Visbeek te Zaandam organiseert in samenwerking met Flyer elektrische fietsen, Mio fietsnavigatie, Diamant fietsdragers en Enra fietsverzekeringen een Elektrische Flyer fietsdag. Daarbij organiseert zij een grote fietstocht voor elektrische fietsrijders door de Zaanstreek. Ongeveer 50 a 60 elektrische fietsers fietsen mee op hun elektrische fiets. Er worden demonstraties gegeven van fietsendragers speciaal voor de elektrische fiets, tevens word er een demonstratie gegeven van Mio fietsnavigatie.

Opmars

De elektrische fiets is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De brandstofprijzen stijgen en milieu word een steeds belangrijker item. De markt verandert: waar eerst alleen ouderen op de e-bike stapten, ontdekt nu een steeds jonger publiek de elektrische fiets. De doelgroep word dus groter en groter. En daarmee het aanbod van accessoires ook.

Flyer

In diverse consumenten-testen worden Flyer Elektrische fietsen als goed beoordeeld. Op 1 juli staan voor het eerst in Nederland alle modellen die Flyer maakt in Dirk Visbeeks winkel in Zaandam. Van elektrische tandem tot compacte vouwfiets. De hele dag staat Flyer centraal: Kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

De Elektrische Flyer Fietsdag wordt gehouden op Zondag 1 juli van 10.00 uur tot 17.00 uur bij Dirk Visbeek tweewielers, Zuiddijk 81c 1501cc te Zaandam.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie