FIETSVAKANTIES IN EUROPA

De beste start van uw fietsvakantie

Een echte Transalp, zonder topsporter te zijn

genusstransalpAltijd al graag een Transalp willen doen, maar bang dat je het tempo niet kunt bijhouden? Of fiets je liever iets rustiger om van de mooie omgeving te genieten?Dan is de Alpe-Adria Genuss-Transalp misschien wel wat voor jou. Deze ‘rustig aan’-Transalp is zo samengesteld, dat je geen topsporter hoeft te zijn om deze alpenoversteek te volbrengen.

De Alpe-Adria Transalp start in het Karinthische dorpje Feld am See, in het zuiden van Oostenrijk. Vervolgens gaat het in vijf etappes via Oostenrijk, Slovenië en Italië naar de Adriatische Zee. De groepen zijn klein (max. 10 personen) en er zijn twee gecertificeerde bike-gidsen bij. Je bagage wordt telkens naar het nieuwe overnachtingsadres gebracht. De totale af te leggen afstand is 300 kilometer, waarin totaal ongeveer 6000 hoogtemeters wordt gemaakt.

De startdata van deze Transalp zijn 16 juni en 22 september. Beide tochten duren een week. Voor beide weken zijn nog enkele startbewijzen te verkrijgen. Meer informatie op www.landhotel-lindenhof.at.

Geef een antwoord

Categorieën
SNP Fietsvakanties
Fiets-Fun fietsvakanties
Ga naar Eye4Cycling.nl