Donau specialist Travelydays biedt fietscruises op grote katamaran-boot

primadonna

Reisorganisatie Travelydays biedt voor het eerst fietscruises aan op de grote katamaran-rivercruiser MS Primadonna.

De MS Primadonna

De MS Primadonna is met een lengte van 113,5m het op één na grootste passagiersschip dat op de Donau vaart. De interessante bouwwijze als katamaran maakt het verblijf op dit schip voor de passagiers tot een bijzondere belevenis. Zo heeft dit schip een 6 meter hoge panoramaverglazing in de boeg en een deel van het dek tussen de beide rompen bestaat uit glas met een blik direct op het water.

Fietscruises

De fietcruises op de MS Primadonna worden wekelijks vanaf 13 mei tot en met 26 augustus vanuit het Beierse Passau afwisselend naar Wenen of naar Boedapest georganiseerd. Al vanaf Euro 711,- per persoon is het mogelijk om een fietscruise naar Wenen te boeken.

Aan boord van dit elegante schip met de grote dekken en de vele voorzieningen kunnen de gasten van een hotel-fietsvakantie genieten zonder van hotel te hoeven wisselen. De MS Primadonna ligt tijdens de fietscruise elke dag klaar in de haven waar de fietstocht van de dag eindigt. En het is voor de deelnemers altijd mogelijk om in plaats van de route te fietsen ook gezellig aan boord blijven en te genieten van het voorbijglijdende landschap en de vele voorzieningen aan boord. De MS Primadonna werd in 1998 in Duitsland gebouwd en in het jaar 2009 volledig gerenoveerd.

Donau Fietscruise

Naast de MS Primadonna biedt Travelydays ondertussen fietscruises op de Donau met 4 andere cruise-schepen. Zo worden er in 2016 op de MS My Story fietscruises naar Boedapest georganiseerd en op de MS Theodor Körner fietscruises naar Wenen. De MS Normandie vaart net als de MS Primadonna vanuit Passau afwisselend fietscruises naar Wenen en Boedapest. 

Tenslotte worden er in Roemenië aan de Zwarte Zee in het voor- en najaar nog fiets- natuurcruises in de Delta van de Donau aangeboden. Hier wordt de overweldigende natuur in een van de laatste nog intacte natuurgebieden van Europa intensief ontdekt.

Met dit grote aanbod is Travelydays ondertussen specialist voor fietscruises op de Donau geworden. Bekijk ook de pagina met een overzicht van fietscruises en reisorganisaties die deze fiets-vaarvakanties aanbieden.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie