FIETSVAKANTIES IN EUROPA

De beste start van uw fietsvakantie

Travelydays biedt nieuw fietsvakantie concept aan

paris-bus-bikeDe reisorganisatie Travelydays biedt in 2016 fietsvakanties aan volgens een nieuw concept: Bus Bike tours tussen Amsterdam en Parijs. Deze Bus Bike Tours van Amsterdam naar Parijs en van Parijs naar Amsterdam worden in het volgende jaar in totaal 6 maal georganiseerd. Door het inzetten van een luxe touringcar met een fietsaanhanger worden de trajecten tussen de steden gemakkelijk overbrugd. ‘s Ochtends begint de dag over het algemeen met een bustransfer van ca. 1 tot 1,5 uur waarna de fietstocht start in een prachtig en typisch fietsgebied nabij de stad waar u overnacht. Onderweg wordt er door de natuur langs interessante bezienswaardigheden gefietst en in de steden worden cultuur en historie ontdekt.

Bijzondere highlights tijdens deze fietsvakantie zijn de steden Amsterdam, Antwerpen en Parijs. Bij Amsterdam wordt er via Monnickendam, Broek in Waterland en het recreatiepark Twiske naar het openluchtmuseum de Zaanse Schans gefietst. Bij Antwerpen wordt er langs de rivier de Schelde naar Rupelmonde, de geboorteplaats van Mercator gefietst en bij Parijs wordt de lichtstad binnengefietst langs de oevers van Seine en door het Bois du Boulonge. Andere gebieden waar onderweg gefietst wordt zijn vanaf Gouda langs de Hollandse IJssel naar Dordrecht en door de bossen bij het Franse stadje Compiegne aan de rivier de Oise.

Voor deze fietsvakanties zijn comfortabele hotels in de 3 en 4 sterren categorie geselecteerd. Bus Bike Tours is een nieuw Travelydays-concept waarbij actieve fietsvakanties in mooie natuur- en cultuurgebieden gecombineerd worden met stedentrips. Deze Bus Bike Tours worden met een internationaal gezelschap gefietst. De weekprijs bedraagt Euro 969,- per persoon op basis van een tweepersoonskamer incl. halfpension. Vertrekdata zijn tussen 9 juli en 13 augustus.

Meer informatie: www.travelydays.com

Geef een antwoord

Categorieën
SNP Fietsvakanties
Fiets-Fun fietsvakanties
Ga naar Eye4Cycling.nl