Cycletours overgenomen door De Jong Intra Vakanties, en weer aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reizen

cycletours logo

Na het faillissement van fietsreisorganisatie Cycletours maakt het bedrijf een nieuwe start onder de vlag van De Jong Intra Vakanties. Lidmaatschappen van Stichting Garantiefonds Reizen en ANVR zijn aangevraagd. Dit kan een paar weken duren. Zodra deze lidmaatschappen bevestigd zijn, verschijnen ook de logo’s weer op Cycletours.nl.

Garantie

Boekingen die nu bij Cycletours worden gedaan, zijn echter volgens de reisorganisatie ook al gegarandeerd. Huidige boekingen vallen namelijk onder de garantie van de ‘nieuwe moeder’, De Jong Intra Vakanties.

Honderd keer de wereld rond

Het merk Cycletours blijft bestaan. En terecht, want het is een sterk merk in de fietsbranche: Elk jaar leggen duizenden fietsers met Cycletours zo’n vier miljoen kilometer per fiets af. Dat is honderd keer de wereld rond! Bovendien komt bijna 70 procent van de klanten jaarlijks terug, sommigen al zo lang als Cycletours bestaat. Velen maken gebruik van de Cycletours fietsbus, al dan niet met ene georganiseerde fietsvakantie.

Nieuwe reizen van Cycletours

Tegelijk met de bekendmaking van de overname, staat ook Cycletours’ vakantieaanbod voor 2013 online: tweehonderdvijftig verschillende fietsprogramma’s voor families, renners, levensgenieters en globetrotters, waaronder veel nieuwe fietsbestemmingen als Corsica, Malta, Washington, Japan, Birma, de Romantische Strasse en zestig andere nieuwe reizen. Ook introduceert Cycletours een nieuwe formule: zappen. Hierbij gaat de klant een weekje fietsen in bijvoorbeeld de Loirestreek om aansluitend door te ‘zappen’ naar de Dordogne. Ten slotte wordt de nieuwe glossy brochure gepresenteerd: honderdzestig pagina’s vol fietsvakantieaanbod. Cycletours start sterk in 2013.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie