Gratis E-bike-special voor Fiets- en Wandelbeurs 2013

EcoverDe Fiets en Wandelbeurs presenteert op haar beurzen in de Amsterdam RAI en de Nekkerhal in Mechelen E!, een gratis magazine over elektrische fietsen. Deze beursspecial is nu al online beschikbaar via www.fietsenwandelbeurs.nlElektrische fietsen zijn bezig aan een onstuitbare opmars. Inmiddels bezitten naar schatting 1 miljoen Nederlanders een rijwiel met elektrische ondersteuning. En de nieuwe, meer sportieve modellen spreken tegenwoordig ook jongere doelgroepen en zelfs vakantiefietsers aan. Toch leven er onder veel Nederlanders en Vlamingen nog tal van vragen over elektrische fietsen. Hoe groot is de actieradius van een e-bike? Hoe lang gaat een batterij mee? Welk type of model past bij mij?Elektrische fiets testen

E! geeft in de 40 pagina’s tellende special antwoord op die vragen en wijst de weg naar de fietsexposanten op de beurzen in Amsterdam en Mechelen. De online versie biedt bezoekers gelegenheid zich vooraf op het fenomeen elektrische fietsen te oriënteren. Eenmaal op de beurs kunnen zij naar hartenlust modellen testen op het grote fietsparcours in de RAI en de Nekkerhal.

Inhoud

In de nieuwe beursspecial onder meer aandacht voor de retro-fiets Cruiser Naked hybrid, de Flyer Deluxe T8 en de Komfort Harmony hybrid met de NuVinci Harmony, een versnellingsnaaf die automatisch schakelt. Ook e-bike-land Zwitserland komt aan bod, evenals Berlijn-Kopenhagen, een nieuwe e-fietsroute voor liefhebbers van meerdaagse tochten. De Vlaming Grégory Lewyllie belicht zijn Solar Challenge Adventure Tour, de uitdaging om in een jaar tijd de afstand van de omtrek van de aarde, ofwel 40.075 km, te fietsen op zonne-energie. En natuurlijk zijn er tips voor aankoop van een elektrische fiets en passeren in het E!fabet de belangrijkste wetenswaardigheden over e-fietsen de revue.

Meer weten? Lees het online magazine via www.fietsenwandelbeurs.nl, of direct via deze link.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie