Voorwiel met elektromotor als alternatief voor nieuwe e-bike

roolinHeeft u een heel fijne fiets, waar u al jaren lekker op rondrijdt? En wilt u eigenlijk geen afstand doen van uw fiets, maar heeft u wel behoefte aan trapondersteuning? In dat geval zou u kunnen kijken naar een ombouwset, bijvoorbeeld van FMH of V-fiets.

Nieuw op de Nederlandse markt is de Rool’in. Rool’in biedt een voorwiel met elektromotor aan, dat in een gewone fiets gezet kan worden. Hierdoor wordt uw eigen fiets, volgens de fabrikant, in enkele minuten omgebouwd tot een elektrische fiets. Dit elektrische wiel komt in drie maten op de markt: 20, 26 en 28 inch. Prijzen liggen rond de 800 euro.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

1 gedachte over “Voorwiel met elektromotor als alternatief voor nieuwe e-bike”

 1. Ombouwen van u bestaande fiets heeft een aantal voordelen: de fiets kan samengesteld worden naar de gebruikerswensen, zoals actieradius, kracht of snelheid. Tevens is het ombouwen van een bestaande fiets een stuk goedkoper als u dat vergelijkt met de bestaande A-merk elektrische fietsen. Met een ombouwsets kan u van iedere gewone fiets, bijvoorbeeld; stadfiets, mountainbike, driewieler, tandem enz. een elektrische fiets maken.
  Als iemand zelf geen ombouwset op zijn fiets kan bouwen, is voor de klant fijn dat het ombouwen door een fietsspecialzaak gedaan kan worden. eBike EFOS heeft vaak een dealer bij u in buurt. Dit heeft voor de klant als voordeel dat hij zijn onderhoud ook daar kan laten doen.
  Als u een beetje handig bent kan u ook zelf de ombouwset op de fiets bouwen.
  De Ombouwhandleiding staat op de site http://www.ebike-efos.nl
  U kan ook vrijblijvend contact opnemen voor advies: 06-23391623 of info@ebike-efos.nl

  Beantwoorden

Plaats een reactie