Volop mogelijkheden voor een fietsvakantie in het 'land van de mogelijkheden'

fietsen in de USA

Dat er in Nederland meer fietsen dan inwoners te vinden zijn, weten de meeste mensen wel. Ruim 84% van de Nederlanders bezit één of meer fietsen wat in totaal neerkomt op 18 miljoen fietsen!

Maar liefst 750.000 Nederlanders gaan op fietsvakantie, vooral in eigen land. Dat er in Amerika ook talloze mogelijkheden zijn voor verrassend mooie fietsvakanties is bij veel minder Nederlanders bekend.

USA Fietstours

Rian Blok, van het Nederlandse bedrijf USA Fietstours, hoopt hier verandering in te brengen. Op de website zijn meer dan 100 tours door heel Amerika te vinden. Het aanbod varieert van korte tot lange fietstochten, van ontspannen tot sportief, van basic tot luxe, en van individueel tot begeleid. De tours zijn ingedeeld in drie categorieën; recreatieve-, race- en mountainbiketours.

In alle staten

Op de overzichtelijke, Nederlandstalige website staan alle tours gerangschikt per staat. Er kan eenvoudig een tourselectie worden gemaakt op basis van zes persoonlijke voorkeuren. Het is ook mogelijk om een fietstour naadloos in te passen in bijvoorbeeld een auto- of camperrondreis of om een eigen, op maat gemaakte groepstour te boeken.

Actief op de Vakantiebeurs

Voor het eerst neemt USA Fietstours ook deel aan de Vakantiebeurs. Bezoekers kunnen terecht in stand A066 in het Discover America Paviljoen in Hal 1 (Verre Bestemmingen). In het paviljoen kunnen geïnteresseerden alvast een voorproefje nemen op een fietservaring in Amerika.

Er zal namelijk een fiets opgesteld staan die gekoppeld is aan een beeldscherm waarop bezoekers een prachtige virtuele rit door het landschap van Arizona kunnen fietsen.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie