TRAP Reizen biedt georganiseerd Onbegrensd Fietsen aan

Onlangs werd TRAP Reizen gelanceerd, een nieuw initiatief van het al langer bekende STAP Reizen voor individuele wandelvakanties. TRAP Reizen biedt een aantal fraaie en comfortabele lange afstandfietssroutes naar de Mediterranée aan. De fietsroutes die worden aangeboden zijn afkomstig van Cycling Europe, de uitgever van de Onbegrensd fietsen – serie van Paul Benjaminse.

De fietsreizen zijn bestemd voor iedereen die ontspannen en comfortabel vanaf de fiets een streek of land wil leren kennen. De bagage neemt u zelf mee, fietsvriendelijke accomodaties zijn geregeld zodat u daar geen omkijken naar heeft. De fietsroutes gaan zo veel mogelijk over aparte fietspaden en zoeken de rivieren en dalen op. Klimmen tijdens het fietsen is dan ook beperkt, en als er moet worden geklommen dan gebeurt dat heel geleidelijk. Het niveau van de aangeboden routes is redelijk pittig, met uitzondering van de Veneto-route die als een ontspannende route te betitelen is.

Uw informatiepakket bestaat uit een van de bekende en beproefde Paul Benjaminse fietsgidsen, een detailkaart en een GPS-track. Alle routes zijn door TRAP-medewerkers gefietst en beschreven.

U kunt uw bagage beperken tot kleding en enkele persoonlijke benodigdheden en zelf op de fiets meenemen. TRAP Reizen kan desgewenst waterdichte fietstassen van hoge kwaliteit leveren. Met deze service levert TRAP reizen een dienst die de schakel vormt tussen het volledig georganiseerd op fietsvakantie gaan en een fietstrektocht over lange afstandsfietsroutes.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie