Cycling International biedt verzorgde reis naar wielerevenementen aan

cyclingintGI Travel introduceert Cycling International, een nieuwe reisorganisatie die zich zal richten op het organiseren van reizen naar internationale wielerevenementen. Bij Cycling International worden compleet verzorgde reizen met een gegarandeerd startbewijs aangeboden.

Cycling International begint met twee bijzondere evenementen in het programma: De RideLonden en de Cape Argus Pick n Pay Cycle Tour in Zuid-Afrika. De RideLonden (160km) vindt plaats op 3 en 4 augustus 2013. Londen zal op die data het decor vormen voor een ongekend wielerspektakel, dat voortkomt uit het grote succes van de wielerwedstrijd tijdens de Olympische Spelen in 2012.

De Cape Argus Pick n Pay Cycle Tour in Zuid-Afrika vindt op 9 maart 2014 plaats. Dit evenement wordt gezien als één van de grootste wielerevenementen ter wereld en voert de renners over een prachtige autovrije route van 110 kilometer. Dit evenement is onderdeel van de Golden Bike Series van de UCI en is voor elke wielrenner een onvergetelijke ervaring.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie