Hop on Hop off Bierproef Fietsroute

Nog op zoek naar een mooie fietsroute voor de paasdagen? Of wil je er op een ander moment eens met je fietsvrienden op uit? Denk dan eens aan het Hop on Hop off Bierproef Fietsarrangement dat Fietsverhuur Brabant uit Bladel en Kempenbrouwerij uit Retie (B) hebben samengesteld.

Bij je vertrek ontvang je een proefglas en daarmee fiets je de hele middag rond. Je gaat de grens over en laat in drie horecazaken in de buurt van Postel je glas (16 cl) vullen met in totaal zes Kempense streekbieren. Na afloop neem je het speciaal bedrukte glas als souvenir mee naar huis, samen met twee flesjes Rekwisiet, een nieuw streekbier.

Fietsen door De Kempen

De fietstocht voert je door de Kempen, een prachtig fietsgebied in de bosrijke Nederlands-Belgische grensstreek in de buurt van Postel. De route is 39 km en brengt je onder meer langs de abdij van Postel en de Sas4-Toren in Dessel, die je gratis kunt beklimmen en die je een prachtig uitzicht over de regio biedt. Je fietst over slingerpaadjes door de bossen, jaagpaden langs de kanalen en andere rustige fietswegen, veelal volgens de knooppunten.

Onderweg zijn drie stops in horecazaken ingelast: De Klothoeve en De Kaasboerin in Postel en Postel Ter Heyde in Retie. Telkens krijg je twee streekbieren te drinken in je proefglas. Niet-bierliefhebbers kunnen een alternatief kiezen. Wil je wat eten, dan bestel je er een lekkere schotel bij.

De Hop-on Hop-off Bierproef Fietsroute kan tot eind oktober dagelijks worden gefietst behalve op dinsdag en vrijdag (sluitingsdagen horecazaken). Reserveren kan tot de ochtend zelf, groepen vanaf 8 personen worden gevraagd minstens drie dagen op voorhand te reserveren. Deelnemen kost € 28,50 waarin begrepen: een kwaliteits huurfiets of –tandem, de routebeschrijving, een exclusief proefglas dat je nadien mee naar huis mag nemen, zes verschillende streekbieren in je proefglas, informatie over de bieren die je te proeven krijgt en twee flesjes Rekwisiet (33 cl) om thuis verder te genieten.

Alle informatie op www.fietsverhuurbrabant.nl, reservatie via info@fietsverhuurbrabant.nl of 0497-369344.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie