Ideale fietsbestemming met heuvels, meren en zon

karntenbikeHet zuiden van de Alpen met zijn zonovergoten klimaat van april tot oktober, biedt de ideale omstandigheden voor een sportieve en actieve vakantie in Nockberge. Beginnende fietsers, families, maar ook geroutineerde roadbikers zijn enthousiast over de glooiende heuvels en steile bergpassen in de Drau – vallei en rondom de Millstätter See. Lange, steile beklimmingen garanderen een adembenemend uitzicht op de bergen van de Karawanken en de Tauern. Ook voor triatleten is hier genoeg te doen. Feld am See biedt dankzij de gemarkeerde looproutes en twee warme meren de ideale combinatie van zwemmen, fietsen en hardlopen.

De regio Nockberge in het zuiden van Oostenrijk (deelstaat Karinthië) is met zijn glooiende heuvels, talloze meren en bovengemiddeld aantal zonuren een fietsbestemming eerste klas. De omgeving van het dorp Bad Kleinkirchheimm biedt uitgelezen terrein om per fiets te verkennen.

In Nockberge bevinden zich verschillende meren en hier voert het uitgebreide routenetwerk ook langs. Zo worden onder andere de Brennsee en Afritzer See gepasseerd. Bijkomen van een actieve dag in de buitenlucht kan in hotel Kärntnerhof. De manager van dit hotel is zelf gepassioneerd fietser en begeleidt zijn gasten graag tijdens tours.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie