Altijd alle kleine campings bij de hand met de nieuwe Kleine-Camping-App

De ANWB Campingapps zijn vernieuwd en nu verkrijgbaar in de app store van Apple en Android. Speciaal voor rustzoekers, en kampeerders die geen disco of tentenstad nodig hebben om te genieten, is er nu de ANWB-app Kleine Campings. En omdat fietsers met hun lichtgewicht fietstenten vaak in deze categorie kampeerders vallen, bij deze wat informatie over deze camping-app.

De app Kleine Campings bevat de landen Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg, Spanje, Portugal, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Tsjechië, Hongarije, Slovenië, Kroatië, Groot Brittannië en Ierland. Alle informatie die kampeerliefhebbers van kleine campings nodig hebben vinden smartphonegebruikers in de nieuwe ANWB app Kleine Campings. Deze app geeft informatie over campings met minder dan 40 standplaatsen op natuurterreinen of bij de boer in 20 landen van Europa, kleinschalig en puur. De app Kleine Campings kost €2,69 en is verkrijgbaar voor iPhone en Android.

Kampeerders kunnen zoeken op kaart, op naam of op soort camping, in hun favoriete gebied of streek maar kunnen ook eenvoudig achterhalen of honden op een camping welkom zijn. Alle campings zijn geïnspecteerd door de ANWB Campinginspecteurs en alle informatie is objectief en helder weergegeven.

Ook is het mogelijk campings te beoordelen of tips te geven over de camping of over de omgeving. Deze informatie is eenvoudig te delen via social media.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie