Fietsvierdaagse De Peel op 3 tot en met 6 juli 2012

De 37e editie van Fiets4Daagse De Peel zal plaatsvinden van dinsdag 03 juli t/m vrijdag 06 juli 2012. Er kan dan weer gestart worden vanuit de 4 bekende startplaatsen in de Limburgse- en Brabantse Peel: Meijel, Weert, Stiphout en Deurne. Er is voor alle fietsers de keuze uit fietsroutes van 30, 45 en 60 km.

Bewegwijzerde routes

Bewegwijzerde fietsroutes, door de plaatselijke werkgroepen uitgezet, leiden u door en langs de Limburgse- en Brabantse Peelgebieden, de schitterende Limburgse Maasvalleien, de Brabantse Kempen en zelfs over Belgisch-Limburgse grondgebieden. De routes leiden zo weinig mogelijk langs drukke wegen, om het recreatieve karakter te benadrukken.

Kinderen

Fiets4Daagse De Peel biedt meer dan fietsen alleen en schenkt speciale aandacht aan de deelnemende kinderen. Meedoen aan Fiets4Daagse De Peel is echt genieten, elke dag opnieuw, met vele bezienswaardigheden en entertainment, voor jong en oud. Een Fiets4Daagse die U moet beleven…!

Fiets4Daagse De Peel is door de N.T.F.U. (Nederlandse Toer Fiets Unie) bekroond met 3 sterren.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

4 gedachten over “Fietsvierdaagse De Peel op 3 tot en met 6 juli 2012”

  1. Het gaat super weer worden voor de fiets4daagse De Peel. Kom na het fietsen lekker uitrusten in je eigen vakantiewoning op Buitenhof de Leistert (10 km van startpunt Meijel). Nu nog last-minute mogelijk voor een midweek in een 5, 7 of 9 persoons. Heerlijk met eigen tuin, sauna en zwembad en als u wilt kunt u ook fietsen (7 versnellingen of electrisch) erbij huren. Kijk op http://www.limburgresorts.nl

    Beantwoorden
  2. Nog 2 dagen kunt u deelnemen aan Fiets4Daagse De Peel en kiezen uit de bekende 4 startplaatsen t.w. Meijel, Weert, Stiphout en Deurne. (routes van 30, 45 en 60 km).

    Beantwoorden

Plaats een reactie