Fietsvakantie in de Baltische Staten met Travelydays

estland2

Travelydays is gespecialiseerd in fietscruises en fietsvakanties in Europa. Ook in 2014 biedt Travelydays  weer verrassende fietsvakanties aan om de mooiste gebieden in Europa actief te ontdekken. 

Naast de welbekende programma’s staan enkele nieuwe fietscruises en fietsvakanties op het programma. Op de Donau vaart een nieuw cruiseschip de MS Normandie, in Friesland biedt de reisorganisatie nieuwe comfort-huurboten voor de fiets- en vaarvakanties naar de 11 Friese steden, en in Frankrijk zijn de fietscruises met La Belle Fleur op het Franse deel van de Moezel-radweg nieuw. Ook nieuw in het programma zijn de fietsreizen in de Baltische Staten: Estland, Letland en Litouwen. Bezoek Travelydays.

estland1

Fietsvakantie in de Baltische Staten

De Baltische kust en de nationale parken van Litouwen, Letland en Estland vormen voor deze fietsreizen een landschappelijk schilderachtige decor, waarbij de drie hoofdsteden Vilnius, Riga en Tallinn – met hun historische binnensteden – bezocht worden. Bovendien wordt er naar het Koerse Haf gefietst welke deel uitmaakt van het UNESCO Wereld Erfgoed. De volgende fietsreizen worden in 2014 georganiseerd:

Fietsreis Litouwen: Langs de Memel en het Koerse Haf. 8-daagse begeleide fiets- en hotelreis vanaf Klaipeda. U fietst door de Memel Rivier-Delta en ontdekt het authentieke Litouwse landleven
Totale lengte van de individuele fietstochten: ca. 220 km.

Fietsreis Litouwen individueel 8-daagse individuele fietsreis vanaf Klaipeda door indrukwekkende landschappen inclusief een boottocht over het Koerse Haf.
Totale lengte: ca. 270 km.

Litouwen – Letland – Estland met gids 11-daagse fiets- en hotelreis met de drie hoofdsteden Vilnius, Riga en Tallinn. Mooie nationale parken en het unieke eiland Hiuumaa.
Totale lengte: ca. 350 km.

Litouwen – Letland – Estland individueel. 12-daagse fietsreis van Tallinn naar Vilnius. Inclusief fietsen naar het Nationaal Park Lahemaa, het ‘Estse Zwitserland’, het Koerse Haf en de drie hoofdsteden Vilnius, Riga en Tallinn. Individuele fietstochten, totale lengte: ca. 215 km. Meer informatie op www.travelydays.com.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie