Dankzij de Bikebuddy geen beschadiging meer van de fiets tijdens transport op fietsdrager

Na een fijne fietstocht in Zuid-Frankrijk bleken de dure fietsen van de broers Van der Spruit flinke beschadigingen te hebben opgelopen tijdens het transport op de fietsendrager. Daarom hebben de broers, bekend van de Elvedes kabels en remblokken, een bike protection line ontwikkeld met beschermingsmiddelen voor fietsen op een fietsenrek. Met behulp van de set ‘handschoentjes’ worden de lak en andere kwetsbare onderdelen tijdens vervoer op de fietsendrager beschermt.De complete kit bestaat uit drie verschillende beschermers geschikt voor elk type fiets en elke fietsendrager.

De kit is vervaardigd van duurzaam materiaal, carbonvriendelijk en snel en eenvoudig te monteren. De bescherming wordt geboden voor de framebuis, voor de pedalen, en voor de vork. De drie beschermingsmiddelen zijn apart aan te schaffen, en als compleet pakket. De basis is neopreen, dat zeer degelijk is afgewerkt met duurzame ritsen en klittenband. In het filmpje bij dit bericht is te zien hoe Bikebuddie werkt.

Bikebuddie bescherming voor op de fietsdrager is verkrijgbaar vanaf november 2013. De prijs voor de complete set is €39,95.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie