Bikefamily, de grootste familie van fietswebshops

Retailer Sky Concepts heeft in de afgelopen jaren een ontwikkeling en groei doorgemaakt waarbij het maken en beheren van consumenten webshops zich concentreert op fietsen en fietsgerelateerde producten. Een passende naam en dito website is een logische vervolgstap: Bikefamily (inmiddels offline helaas)

Online Fietswinkelsl

Bikefamily is een familie van gebruiksvriendelijke online fietswinkels waar meer dan 500 fietsen en aanverwante producten te bestellen zijn. Het is in Nederland alom bekend dat fietsen praktisch en gezond is. Maar fietsen is ook leuk en vanaf het moment van aanschaf van de fiets wil Bikefamily hier het verschil maken: plezierig, betaalbaar en snel!

BestBuyKinderfietsen

Met een volledige focus op fietsen biedt Bikefamily een breed en compleet assortiment aan, van degelijk tot de laatste trend. De belangrijkste website op dit moment is BestBuyKinderfietsen, maar Bikefamily heeft ook webshops als BestBuyOmafietsen, RegenkledingExpert en BeachCruiserStore.

Een bestelde fiets of accessoire wordt veelal de volgende werkdag afgeleverd. Alle artikelen hebben een retourrecht van veertien dagen en kunnen desgewenst achteraf worden betaald. Waar nodig is de klantenservice beschikbaar om klanten verder te helpen. De klantenservice neemt gestelde vragen altijd direct ter hand, zodat er nooit openstaande vragen zijn of onduidelijkheden in de lucht blijven hangen.

Het team van Bikefamily lanceert met enthousiasme de nieuwe website. Binnen het brede assortiment vindt de consument met een enkele muisklik zijn interessegebied, omdat de site een duidelijke shopstructuur biedt. Naast de shops die op verkoop gericht zijn, vindt de consument handige informatie op de site. Zo is er bijvoorbeeld een nieuwsrubriek, maar er zijn ook montagevideo’s over fietstechniek te vinden.

Kortom: met internet als uitgangspunt draagt Bikefamily – de grootste fietsfamilie van Nederland – graag haar steentje bij aan fietsen in de breedste zin van het woord.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie