Alles over fietsen Goed Gevonden

In een grijs verleden startte je je zoektocht op internet op startpagina.nl. Tegenwoordig doen de meeste websurfers dat niet meer. Waarom zou je ook, hoor ik je denken. Of, Startpagina, bestaat dat nog? Het antwoord is simpel en duidelijk: Ja!

Het grote voordeel van een startpaginadochter boven zoeken met Google, is dat alle links op een startpaginadochter handmatig worden gezocht en opgenomen op de pagina door de (vrijwillige) beheerder van de betreffende pagina. Een mens dus. En daar zit het grote verschil met Google: dat is een machine, terwijl achter Startpagina mensen zitten.

Zo ook achter de elektrische-fiets.startpagina.nlfiets.startpagina.nlfietsrouteplanner.startpagina.nlfietsroutes.startpagina.nl, alle fietsvakanties.startpagina.nlfietsverhuur.startpagina.nl en de fietswinkels.startpagina.nl. Duizenden links die iedere maand worden gecheckt, op betrouwbaarheid, op inhoud, op toegevoegde waarde voor de zoekende fietser. Gemak dient de mens, of eigenlijk, de mens dient het gemak.

Nog steeds is Startpagina één van de grotere websites van Nederland. De afgelopen jaren hebben de dochterpagina’s van Startpagina over fietsen een ware metamorfose ondergaan: er staan nu plaatjes, video’s en nieuwsfeeds op de startpagina’s, tussen de tientallen kwaliteitslinks. Dat maakt het vinden wat je zoekt nog leuker.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie