Wierings Mooiste, recreatief en sportief fietsen in de kop van Noord Holland

IMG_6889Wierings Mooiste is een fietstoertocht in de kop van Noord Holland met een recreatief en een sportief karakter, die wordt verreden op zondag 23 juni. De tocht kent dit jaar 3 afstanden: 40 , 100 en 145 km. Alle drie de afstanden zijn volledig uitgezet over verharde wegen en paden met onderweg een verzorgingspost. De start en finish is in Westerland.

Al fietsend maakt u kennis met het glooiende landschap van Wieringen. De route gaat o.a. langs het Amstelmeer, het IJsselmeer, de Waddenzee, de vissershaven van Den Oever en gaat over mooie verharde paden in het Robbenoordbos. De 100 km. brengt ook een bezoek aan het monument op de Afsluitdijk en de 145 km gaat de Afsluitdijk zelfs helemaal over met het keerpunt in Friesland bij Kornwerderzand. Alle afstanden gaan via de oostkant van Wieringen weer terug naar Westerland.

De organisatie van Wierings Mooiste werkt ook samen met een team van Tour for Life, dat gaat fietsen voor het goede doel Artsen zonder Grenzen. Op de website van Sport Nu Westerland kunt u meer lezen over de samenwerking en hoe u eventueel ook een bijdrage kunt leveren aan dit goede doel…!

Voor Wierings Mooiste is voorinschrijving mogelijk, dit geeft u 2,= voordeel en kan t/m 15 juni, daarna kan enkel nog ter plaatse worden ingeschreven binnen de aangegeven starttijden.

Meer informatie vindt u op www.sport-nu.nl

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie