FIETSVAKANTIES IN EUROPA

De beste start van uw fietsvakantie

Routes voor de elektrische fiets: ANWB E-bike box

Steeds meer mensen ontdekken de elektrische fiets. Voor deze elektrische rijders brengt de ANWB dit voorjaar de ANWB E-bikebox Nederland uit: 75 mooie fietsroutes langs knooppunten, oplaadpunten en koffie- en lunchadressen.

De elektrische fiets is vooral populair bij actieve senioren. Om het de fietsliefhebber gemakkelijk te maken hebben de makers extra aandacht voor de leesbaarheid en overzichtelijkheid van de route-informatie op de stevige losse routebladen gegeven. In de gids, die in de box zit, vindt de fietser relevante informatie, zoals een overzicht van oplaadpunten, fietsverhuur-adressen en handige e-bikegebruiksinformatie. De 75 routes zijn gemiddeld zo’n 45 km, net even iets langer dan de routes voor de ‘gewone’ fiets.

De ANWB E-bikebox Nederland bevat 75 losse routekaarten en 1 gids, vol met mooie routes door heel Nederland. De kaarten passen in kaarthouder op het stuur.

De ANWB E-bikebox kost € 22,95 (ANWB-ledenprijs € 21,95) en verschijnt in april bij de ANWB-winkel en in de boekhandel. De box is ook online te bestellen, onder andere via www.anwb.nl/webwinkel

Categorieën
SNP Fietsvakanties
Fiets-Fun fietsvakanties
Ga naar Eye4Cycling.nl