Routes voor de elektrische fiets: ANWB E-bike box

E-bike box

Steeds meer mensen ontdekken de elektrische fiets. Voor deze elektrische rijders brengt de ANWB dit voorjaar de ANWB E-bikebox Nederland uit: 75 mooie fietsroutes langs knooppunten, oplaadpunten en koffie- en lunchadressen.

ANWB E-bike Box

De elektrische fiets is vooral populair bij actieve senioren. Om het de fietsliefhebber gemakkelijk te maken hebben de makers extra aandacht voor de leesbaarheid en overzichtelijkheid van de route-informatie op de stevige losse routebladen gegeven. In de gids, die in de box zit, vindt de fietser relevante informatie, zoals een overzicht van oplaadpunten, fietsverhuur-adressen en handige e-bikegebruiksinformatie. De 75 routes zijn gemiddeld zo’n 45 km, net even iets langer dan de routes voor de ‘gewone’ fiets.

De ANWB E-bikebox Nederland bevat 75 losse routekaarten en 1 gids, vol met mooie routes door heel Nederland. De kaarten passen in kaarthouder op het stuur. Wist u dat de ANWB tegenwoordig ook ANWB fietsvakanties organiseert?

De E-bikebox kost € 22,95 (ANWB-ledenprijs € 21,95) en verschijnt in april bij de ANWB-winkel en in de boekhandel. De box is ook online te bestellen, onder andere via www.anwb.nl/webwinkel

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad