Fietsen in Noordoost Brabant

De nieuwe Fietskaart Noordoost-Brabant 2012 is vanaf deze week te koop bij de VVV’s in Noordoost-Brabant en diverse VVV’s in Nederland.

De kaart geeft een actueel overzicht van het fietsknooppuntennetwerk in Noordoost-Brabant en uitgebreide aanvullende informatie voor de consument, zoals een beschrijving van de natuurgebieden en bezoekerscentra, cultuurtips (kloosterverleden, kastelen, molens, kerken, vestingstadjes en streekmusea), afstaptips (Dagrecreatie, kinderattracties, bezienswaardigheden), fietsroutetips (Duits Lijntje, Liberation route, Molenfietsroute en Bossche school Fietsroute) en adressen van VVV’s, fietsverhuurbedrijven, horecagelegenheden en parkeerplaatsen. 

Het fietsnetwerk is in 2011 volledig aangepast. Om het fietsplezier nog groter te maken, zijn de meeste centrumverbindingen door de kernen in ons gebied omgezet in netwerkverbindingen. Dat betekent dat de fietser niet meer de knooppuntenroute hoeft te verlaten om de centrumborden te volgen, maar met behulp van het knooppuntennetwerk het centrum kan bereiken.  De fietskaart is in de VVV-winkels te koop voor € 6,50.

Wilt u liever ergens anders in Nederland of België fietsen? Kijk dan hier voor heel veel andere fietsknooppunt-kaarten.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad