NK Tegenwind-fietsen, met minimaal windkracht 6

nktegenwindErgens in november, bij een windkracht van minimaal 6, wordt het eerste NK Tegenwindfietsen gehouden. Het Nederlands Kampioenschap Tegenwindfietsen wordt georganiseerd door reclamebureau Being There uit Amsterdam. Gazelle levert de fietsen voor dit evenement. 

Als decor is gekozen voor de Oosterscheldekering, omdat dat een plek is waar het altijd waait, en geen beschutting is. Om het NK door te laten gaan, moet het minstens windkracht 6 worden. Dus als de wind hard genoeg waait, nemen 200 deelnemers het tegen elkaar op. Neptunus Tweewielers uit Cadzand, Robbert Boogaard Tweewielers uit Oostkapelle en Akkerdaas Tweewielers uit Domburg leveren de Gazelle fietsen voor de wedstrijd. De snelste fietser tijdens het NK Tegenwindfietsen wint een elektrische Gazelle fiets.

Berichtgeving via Facebook

Geïnteresseerden worden via www.facebook.com/nktegenwindfietsen op de hoogte gehouden van het evenement. Als het moment daar is, verspreidt Being There via Facebook het verlossende bericht “We kriehen sturm”, waarna het inschrijven voor het NK kan beginnen.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie