Mountainbiken en racefietsen in Zuid-Limburg

17 maart 2012 verschijnen bij uitgeverij Tirion Sport twee bijzondere fietsboeken die de schoonheid van Limburg als fietsprovincie in beeld én kaart brengen: Racefietsen Zuid-Limburg en Mountainbiken Zuid-Limburg.

De full colour geïllustreerde routeboeken zijn samengesteld en vormgegeven door de Limburgse wielerliefhebber Rick Brauwers.

Fietsroutes in Limburg

De boeken bevatten bekende en minder bekende routes, bijvoorbeeld ‘De Smockelaerstocht’ en de finale van het wereldkampioenschap wielrennen dat dit najaar in Valkenburg en omgeving wordt gereden. Alle routes zijn ook digitaal beschikbaar voor fietsnavigatiesystemen.

De foto’s van Irmo Keizer zijn één van de hoogtepunten van de boeken. Aan Mountainbiken in Zuid-Limburg is meegewerkt door Bart Brentjes, voormalig Olympisch kampioen mountainbiken én Limburger.

De boeken beschrijven het karakter van de tochten en zoomen in op de beklimmingen en de afdalingen. De kaartjes en de insidertips van de auteur over opmerkelijke plekjes en bijvoorbeeld eet- en drinkgelegenheden op de route maken de boeken compleet.

Zelf fietsen in Limburg met alle routes reeds voor je uitgestippeld? Kijk eens naar de Fletcher Klavertje Vier arrangementen in Limburg. Fietsen door het fraaie Limburgse heuvellandschap

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad