Met je eigen fiets een Cyclosportieve fietsen

Nog nooit gehad dat je op fietsvakantie wilt gaan, maar dat je de fietsen niet allemaal kunt meenemen? Dan kun je rekenen op Fietstransport! Fietstransport organiseert persoonlijk fietsvervoer, vervoer naar verschillende cyclosportieven en verhuurt fietsaanhangwagens. Chauffeurs van Fietstransport vervoeren je fietsen naar de door jouw gewenste locatie en leveren die daar af. Na de vakantie levert Fietstransport de fietsen opnieuw bij U thuis af. 

Een andere mogelijkheid om je fiets op de juiste plek te krijgen is om een fietsaanhangwagen te huren. Fietstransport beschikt over verschillende aanhangwagens die tussen de 6 en 70 fietsen kunnen vervoeren.

Ook wielerclubs of vriendengroepen kunnen genieten van het fietsvervoer van Fietstransport. Je wilt met de club of groep iets gaan verkennen per fiets, of je wilt deelnemen aan één van de vele cyclosportieves, maar je hebt geen flauw idee hoe je de (dure) fietsen veilig ter plaatse krijgt? Net zoals bij een fietsvakantie kun je hier kiezen tussen het vervoer door de chauffeurs van Fietstransport of voor het huren van een aanhangwagen. Zo hoef je nooit meer te sukkelen met onhandige fietsrekken en hoef je ook nooit iets meer uit te stellen omdat je geen raad weet met de fietsen!

Als je meedoet aan één van de door Fietstransport gekozen cyclosportieves, haalt het bedrijf jouw fiets thuis op, vervoert hem naar het evenement en levert hem na afloop veilig terug thuis af. Ondertussen neem jij rustig het vliegtuig, de trein of de bus. Fietstransport verzorgt onder andere fietsvervoer voor cyclosportieves als Mon Ventoux, Climbing For Life en de Passo Dello Stelvio.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie