Fietsreparatiepaal Fixit

fixit-fietsreparatiepaalDe nieuwe fietsreparatie-paal FixIt bevat alles wat nodig is om eenvoudige reparaties en onderhoud uit te voeren, van het wisselen van een band tot het afstellen van remmen en versnellingen.

De FixIt van Falco is bedoeld voor plaatsing in een overkapte buitenruimte. Alle soorten fietsen kunnen op de juiste werkhoogte in de FixIt worden gehangen. Tevens is de FixIt pomp voorzien van een verloopnippel voor alle ventielen, zodat de banden van alle voorkomende fietsen op spanning gebracht kunnen worden. De fietsreparatie-paal FixIt is gemaakt van thermisch verzinkt staal, sommige onderdelen zijn van RVS. Het is mogelijk om de FixIt te poedercoaten in een gewenste kleur. Bedrijven, instellingen, steden of horeca gelegenheden kunnen de reparatiezuil personaliseren door de FixIt in een gewenste huisstijl te laten produceren.

Maar bovenal kan de Fixit een bijzonder handig hulpmiddel zijn in fietsenstallingen waar geen fietsenmaker bij de hand is. Het vergroot de zelfredzaamheid van fietsers, die gewoon hun band kunnen plakken in plaats van naar huis te lopen.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie