Vanaf deze zomer 800 km fietsroute langs de Loire

Loire Kasteel
Loire Kasteel

Dit voorjaar wordt de laatste hand gelegd aan de 800 km lange fietsroute langs de Loire. Vanaf de komende zomer staat dit parcours dus garant voor 800 km fietsplezier voor het hele gezin of een romantisch uitstapje met z’n tweeën.

De route doorkruist een groot stuk van Midden Frankrijk (bekijk ook de andere fietsgebieden in Frankrijk, en voert hoofdzakelijk langs de rivier de Loire, van Nevers via Orléans, Tours en Nantes tot aan de franse westkust.

Van het kastelengebied tot aan de Atlantische kust. Prachtige landschappen en bezienswaardigheden volgen elkaar al fietsend snel op. Het parcours van deze route is voor iedereen toegankelijk, en uitstekend te combineren met een cultureel of gastronomisch bezoek aan deze regio.

Speciale website over fietsen langs de Loire

Ook de nieuwe website laloireavelofietsroute.nl is vanaf nu online! Een geslaagde fietsvakantie langs de Loire begint met een goede voorbereiding, en waar kan dat beter dan op de Nederlandstalige website van Loire à Vélo?

Deze nieuwe website biedt tal van informatie en online routekaarten waar men de fietstocht langs de ‘Loire à vélo’-route perfect kan uitstippelen. Daarnaast kan men hier leuke ideeën opdoen voor een vakantie in het Loiregebied.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad