Alle fiets-apps voor je mobiele telefoon verzameld op één website

poitoursApptoerisme groeit als kool, maar hoe weet je wat waar te doen is? De nieuwe portal POI-tours.nl heeft alle Nederlandse gps- en smartphone tours en games over wandelen, fietsen, geschiedenis, natuur, architectuur en erfgoed bij elkaar gezet. Want er kan zoveel meer met je smartphone dan alleen Facebooken, WhatsAppen en Wordfeuten. Een beetje mobiel heeft tegenwoordig meer functies dan een Zwitsers zakmes. En als de functies er zijn, is het zaak ze ook te kunnen vinden en gebruiken.

Een van de snelst groeiende toepassingen is navigatie met GPS. Een systeem van 24 satellieten ter waarde van honderden miljoenen dollars staat je ter beschikking om je te vertellen waar je bent. En dan ben je ook nog overal verbonden met het internet. Juist deze slimme combinatie maakt het je mogelijk informatie te ontvangen die speciaal op jouw locatie is afgestemd.

Er zijn inmiddels veel creatieve apps ontwikkeld om het je hierbij gemakkelijk te maken. POI Tours wil je enthousiast maken voor location-based media door het verzamelen van zoveel mogelijk beschrijvingen van beschikbare route apps, audiotours, outdoor games, wandelingen, etc. aangevuld met reviews en ervaringen van gebruikers. Zowel in tekst als video. Iedereen kan zijn ervaringen delen.

De site maakt het je mogelijk snel tot een goede keuze te komen van content die jou interesseert. Daarvoor dienen de categorieën aan de rechterkant. Zoek je iets in een specifieke plaats of gebied, dan gebruik je het zoekvenster. Een actief dagje uit hoeft nauwelijks iets te kosten. De meeste apps zijn gratis.

Dus, kom uit je luie stoel en zet de GPS functie van je telefoon aan. Dan kom je op de meest onverwachte plaatsen en beleef je nog eens wat. En POI Tours vertelt je hoe!

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie