Zondag 1 juni: Wieringer Picknicktocht

Wieringer Picknicktocht 2In samenwerking met de Hippofeestweek organiseert Sport Nu Westerland op zondag 1 juni de Wieringer Picknicktocht. Deze fietstocht van 31 km neemt u mee over het glooiende landschap van het voormalig eiland Wieringen. Met de Wieringer Picknicktocht komt u langs de Waddenzee, het IJsselmeer en het Amstelmeer, het oude land Wieringen en het nieuwe land de Wieringermeer.

Daarbij passeert u 35 picknickplaatsen en -bankjes welke tijdens de picknicktocht allemaal voorzien zijn van een rood/witte vlag en dus op afstand al te herkennen zijn. Alle bankjes staan op mooie plaatsen en zullen bijdragen tot ultieme plaatjes, uitzichten en vergezichten en bieden u natuurlijk meteen de gelegenheid tot het nuttigen van wat lekkers. Ook staat de organisatie onderweg klaar met een lekkere versnapering.

Sport Nu Westerland is Ambassadeur van het Landschap Wieringen en omgeving en heeft daardoor veel kennis over dit bijzondere stukje Nederland. Ook is dit de reden waardoor zij de mooiste routes samen kunnen stellen langs de vele mooie plekjes en menigeen zal verrassen met leuke doorsteekjes. In 2012 wonnen zij een eerste prijs met de Picknickroute.

Na inschrijving krijgt u een folder mee met de route, en in de folder staat ook leuke informatie over hetgeen u onderweg tegenkomt.
De tocht is geschikt voor alle soorten fietsen en u kunt er zo lang over doen als u wilt. Bij terugkomst kunt u eventueel nog even gezellig naar het nieuwe „Plein Festein” rond de kerk in Hippolytushoef, voor een hapje en een drankje.

Start en finish zijn voor Restaurant ‘t Plein in Hippolytushoef (Beltstraat 80). Aanmelden tussen 10.00 en 12.00 uur. Inschrijven kan op de dag zelf of vooraf via de website. De kosten zijn 5 euro p.p., incl. versnapering onderweg.

Meer informatie en het inschrijfformulier vindt u op de website van Sport Nu Westerland of u kunt bellen met telefoonnummer 0227-724501 of 06-53730319

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie