Ruim 20000 bezoekers naar Fiets en Wandelbeurs

De tiende editie van de Fiets en Wandelbeurs in de Amsterdam RAI heeft afgelopen weekend ruim 20.000 bezoekers getrokken. Bezoekers reageerden enthousiast op de uitbreiding van het evenement met een extra hal, waar exposanten van de vakbeurs FietsVAK hun nieuwste fietscollecties en -accessoires presenteerden.

Als gevolg van de samenwerking met FietsVAK was het aanbod op fietsgebied completer dan ooit. In de fietshal, Hal 8, gaven grote zwarte ballonnen tal van noviteiten aan bij exposanten. Als altijd was het fietsparcours een publiekstrekker. Dit jaar was het parcours verdeeld over twee hallen, waarbij het publiek via een gang van de ene naar de andere hal kon fietsen.

Ook themaland Zwitserland trok veel belangstelling. Het grote themalandpaviljoen werd druk bezocht en het terras van het themaland was bijna het hele weekend afgeladen vol. Alpenhoornblazers, de klimmuur en de Ricolatuin zorgden voor extra Zwitserse accenten op de beursvloer.

Veel bezoekers wisselden een rondgang door de hallen af met een bezoek aan een lezingzaal. Fietsreislegende Frank van Rijn, bergbeklimmer Katja Staartjes en wildernisexpert Lo Camps waren de highlights van het uitgebreide lezingenprogramma. In het Literair Reiscafé zorgde onder anderen NRC-blogger Raoul de Jong voor een meeslepende voordracht.

In 2015 is er weer een Fiets en Wandelbeurs, op zaterdag 31 januari en zondag 1 februari. Op maandag 2 februari 2015 organiseren de Fiets en Wandelbeurs en de vakbeurs FietsVAK een grote gezamenlijke vakdag.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

1 gedachte over “Ruim 20000 bezoekers naar Fiets en Wandelbeurs”

Plaats een reactie