Ribbelmarkering waarschuwt fietsers voor paaltjes

ribbelmarkeringHoewel de Fietsersbond en andere organisaties al jaren proberen om paaltjes van de fietsroutes af te krijgen, staan er nog heel veel. Op logische plekken, maar soms ook gewoon ergens midden op een fietspad. Gewoon omdat er een paaltje over was of zo. Overheidsmolens draaien traag, en soms hebben de paaltjes daadwerkelijk een functie. Voordat alle onnodige paaltjes zijn verwijderd zullen er dus nog wel wat fietsgewonden vallen. Volgens Velopa kan dat voorkomen worden met hun nieuwste product: de Alerrrt ribbelmarkering.

De Alerrrt is een ribbelmarkering die volgens de leverancier Velopa enkelvoudige fietsongevallen helpt voorkomen. De prefab alarmribbels worden voor een paaltje op het fietspad gelegd. De fietser wordt gealarmeerd door een trilling als hij over de Alerrrt fietst en kan zo op tijd uitwijken voor het paaltje.

Ribbelmarkering helpt eenzijdige fietsongelukken te voorkomen. VelopA-Citystyle komt tijdens het vakevenement Stad en Ruimte met de preview van de Alerrrt.

Meer informatie: www.velopa.nl.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie