Racen op het circuit van Zandvoort, op de fiets

CyclingZandvoortlogokleinIn het weekend van 25 en 26 mei 2013 wordt Cycling Zandvoort gehouden, een sportief en gezellig weekendevenement voor recreatieve fietsers. Voor amateurwielrenners en –mountainbikers, individuele sporters en teams, gezinnen die er met de fiets op uit willen of hun meefietsende vader, moeder of familielid tijdens de 24-uursrace willen aanmoedigen. Maar ook jongeren en ouderen die nu wel eens willen weten hoe dat rijdt, zo’n ATB of e-bike. Het wordt kortom, ’n weekend vol fietsplezier voor iedereen! 

Tijdens het evenement draait twee dagen lang letterlijk alles om fietsen. Naast de enerverende 24-uursrace voor amateurwielrenners op de baan en het kennismaken en rijden met mountainbikes op de onverharde mountainbike-parcour. Ook zijn er fietstoertochten over drie verschillende afstanden, kan er met e-bikes (proef)gereden worden, kunnen sportievelingen meedoen aan de spinning marathon en is er volop entertainment voor jong en oud. Twee dagen lang fietsplezier. Op het circuit en in de mooie omgeving met veel natuurschoon.

Ieder jaar wordt er een goed doel uitgekozen om te promoten en te ondersteunen tijdens Cycling Zandvoort. Dit jaar is de keus gevallen op Stichting SAM. Stichting SAM verzorgt een Dolfijn-therapie programma in samenwerking met het Dolfinarium in Harderwijk. Het programma is gericht op kinderen met het syndroom van Down en op kinderen met autistische stoornissen en aanverwante syndromen.

 

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie