FIETSVAKANTIES IN EUROPA

De beste start van uw fietsvakantie

Over ons

Ik ben Dirk van Rens, bouwjaar 1974. Met een passie voor fietsen en internet. Sinds 2000 heb ik als vrijwilliger bij Startpagina.nl een aantal ‘dochters’ beheerd. Zo heb ik verschillende gezondheidsdochters opgezet en lange tijd beheerd (o.a. verpleegkunde, huisartsen en oogheelkunde). Daarnaast was ik jarenlang verantwoordelijk voor een flink aantal fiets-gerelateerde startpaginadochters: fiets, fietsroutes, fietsvakantie, fietsrouteplanner, fietswinkels, elektrische-fiets. Bij de fiets-dochters hoorde tevens goedbezochts weblogs. Per pagina één. Met als resultaat een flink aantal artikelen over fietsen, fietsvakanties, fietsroutes, elektrische fietsen, etc. Om het voor de bezoekers en lezers van deze weblogs eenvoudiger te maken, heb ik al deze blogs gebundeld. De gemeenschappelijke URL is www.fietsweblog.nl geworden. Vanaf januari 2012 post ik alle artikelen op deze site. Eén adres, één site. Sneller en simpeler voor de bezoeker, en voor mij. De themapagina’s bij startpagina.nl beheer ik overigens niet meer sinds een aantal jaar.

Daarnaast heb ik informatie over fietsvakanties bij elkaar gefietst. Met name informatie over fietsen binnen Europa heeft mijn interesse, en de in vele jaren verzamelde kennis heb ik bij elkaar gebracht op de website www.fietsvakantiepagina.nl.

Naar aanleiding van de vele vragen van bezoekers die ik kreeg over goede fietsroutes in het buitenland, heb ik de Europese fietsrouteplanner opgezet. Een online tool om een fietsroute te plannen binnen Europa, gebruikmakend van verschillende beschreven fietsroutes.

Ik zou zeggen, lees en geniet. Doe goede ideeën op, mail me met tips of commentaar.

In geval van naar uw mening oneigenlijk gebruik door Fietsvakantiepagina.nl/blog van foto’s en / of teksten, kunt u ons dat kenbaar maken via ons contactformulier. Het is geenszins onze bedoeling andermans copyright te schenden, dus dan zullen de gewraakte foto’s / teksten zo spoedig mogelijk worden verwijderd van de site.

    Geef een antwoord

    Categorieën
    SNP Fietsvakanties
    Fiets-Fun fietsvakanties
    Ga naar Eye4Cycling.nl