Nieuwe fietsvakantie glossy: Bicycle traveler Magazine

Een nieuw digitaal magazine dat de beste fietsreisverhalen en foto’s verzamelt van over de hele wereld is nu slechts een klik verwijderd. Bicycle Traveler is een internationaal tijdschrift over fietsreizen en wordt mogelijk gemaakt dankzij de medewerking van vele fervente fietsreizigers van over de hele wereld.

De uitgave is Engelstalig, gratis, en wordt uitgegeven door een ervaren fietsreiziger, Grace Johnson. Zij fietst nu zelf ook rond de wereld samen met fotograaf Paul Jeurissen. De eerste aflevering van Bicycling traveler is dan ook gelanceerd vanuit een kleine hotelkamer in Nepal.

Ik vroeg Grace waarom ze gestart is met dit project. “Ik miste al jaren een internationaal tijdschrift over fietsreizen, en ik wist dat er veel goede schrijvers en fotografen rondliepen”. Dus ik dacht uiteindelijk: ‘Misschien moet ik het blad zelf wel gaan uitgeven?” Ze hoopt dat het tijdschrift nu zijn weg zal vinden naar de vele fiets(reis)liefhebbers.

Onderwerpen die in het eerste nummer van Bicycle Traveler zijn o.a. fietsen in Tibet, Centraal Afrikaanse Republiek, Zuid Afrika en Italië.

De eerste aflevering is te downloaden op de website www.bicycletraveler.nl of via de directe link.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie