Nieuwe e-bike-beurs in voorjaar

Beurs- en evenementenorganisator easyFairs gaat in het voorjaar van 2014 een nieuwe e-bike beurs organiseren. Dit event, eBike Benelux genaamd, zal gaan plaatsvinden op 18 en 19 mei 2014 in het Autotron Rosmalen.

EasyFairs is een internationale speler op het gebied van beurzen en events. De nieuwe e-bike-beurs zal twee dagen volledig staan in het teken van elektrische tweewielers en alles wat daar ombij hoort. De organisatoren bieden zowel Nederlandse als buitenlandse aanbieders aan hun producten onder de aandacht te brengen van het publiek.

Daarnaast biedt e-Bike Benelux de deelnemers de kans om naast twee dagen live contact, 365 dagen per jaar te netwerken (zowel B2B als B2C). Voor bedrijven actief in deze branche is eBike Benelux de uitgelezen mogelijkheid om het product dat volgens sommigen de fietsenbranche heeft gered, in de schijnwerper te zetten. Door de focus op elektrische fietsen te leggen weten zowel bezoekers als deelnemers exact weten waar ze voor komen.

Op zondag 18 mei wordt een gezellige dag georganiseerd voor enthousiaste consumenten en hebben zij de mogelijkheid om het gemak en de toegevoegde waarde te ontdekken van de e-bike op het outdoor testparcours.

Maandag 19 mei is de beursdag specifiek voor vakbezoekers die serieus zaken willen doen. Ook op deze dag zal er een variatie aan activiteiten plaatsvinden, waaronder workshops, lezingen en wedstrijden.

Voor de vakhandel is het Autotron Rosmalen bekend terrein, dankzij de FietsVAK die daar enkele jaren achter elkaar plaatsgevonden heeft.

Meer informatie op de site www.easyfairs.com.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie