FIETSVAKANTIES IN EUROPA

De beste start van uw fietsvakantie

NederlandFietsland.nl helpt fietser op pad

logo-nederlandfietslandDe portal nederlandfietsland.nl is recent helemaal vernieuwd en helpt de fietser letterlijk en figuurlijk op pad. De populaire fietswebsite is op diverse punten uitgebreid. Zo is er een gratis GPS-cursus voor fietsers toegevoegd, het aantal knooppuntenroutes uitgebreid en is de presentatie van de routes verbeterd. 

GPS-cursus

De nieuwe online cursus bestaat uit vier instructievideo’s met duidelijke uitleg van de basisvaardigheden voor het fietsen met een GPS. Aan het eind van de cursus zie je een overzicht van relevante websites en documenten.

Nieuwe fietsroutes

Op de site zijn verschillende nieuwe knooppuntroutes toegevoegd. Dit is een selectie van themaroutes die regio’s te bieden hebben. De presentatie van de routes is ook verbeterd, met detailkaartje, opsomming knooppunten en printoptie voor de knooppunter of bikepointer. LF-fietsers komen op de site ook aan hun trekken. Het aanbod GPS-tracks van LF-routes wordt al veelvuldig gebruikt en is recent geactualiseerd. Aan de bestaande reeks folders van LF-themaroutes zijn er drie nieuwe toegevoegd. Bij elke themaroute zijn (delen van) LF-routes met elkaar verbonden. De folders zijn gratis te downloaden op nederlandfietsland.nl. Beschikbaar zijn: Nederlandse Kustroute, Rijnfietsroute, Rondje Twente, Zuiderzeeroute en Oeverlandroute. In de folders staat een compact routekaartje met info over de hoogtepunten langs de route.

Drukwerk

Ook in print kunnen fietsers lezen over de fietsmogelijkheden in Nederland. Een nieuwe overzichtsfolder Nederland Fietsland bevat veel praktische informatie, over LF- en knooppuntroutes, over fietsverhuur en pechhulp, overnachtingsmogelijkheden, fietsrouteplanners en fietsgidsen en -kaarten.

www.nederlandfietsland.nl

Geef een antwoord

Categorieën
SNP Fietsvakanties
Fiets-Fun fietsvakanties
Ga naar Eye4Cycling.nl