Met Quad Lock DeLuxe bevestig je je I-phone simpel op je fietsstuur

deluxkit2De Quad Lock ™ Deluxe Kit is het lichtste en sterkste iPhone Montagesysteem op de markt. De kit levert alles wat je nodig hebt om je iPhone veilig te monteren op je fietsstuur. In de kit zitten ook twee zelfklevende Quad Lock ™ muursteunen die kunnen worden gebruikt om je iPhone te op te hangen in de auto, thuis of op kantoor. Met je iPhone stevig gemonteerd op de fiets kun je je iPhone tijdens het rijden gewoon blijven gebruiken. Rijd bijvoorbeeld naar je bestemming met behulp van Google maps of houd je snelheid en afstand bij met behulp van applicaties zoals Strava, Garmin of Roadbike. De iPhone stuurhouder zorgt ervoor dat je inkomende gesprekken kunt beantwoorden, berichten en e-mail kunt screenen tijdens het rijden, of naar muziek kunt luisteren tijdens het fietsen.

Het ontwerp van de Quad Lock ™ iPhone Bike mount is niet alleen geschikt voor de sportieve fietser, maar ook voor toerfietsers. Je iPhone kan worden bevestigd in slechts luttele seconden. Druk hem er gewoon op, draai hem vast en je kunt fietsen! Door de stevige beschermhoes wordt je iPhone ook beschermd als je niet fietst. Voor regenachtige dagen is er een heuse I-phone-poncho te koop.

De Quad Lock™ Wall Mount is de perfecte oplossing voor montage op elke vlakke ondergrond in en om het huis, in de keuken, badkamer, kantoor of in de auto. Eenmaal gemonteerd zet je met een simpele draai je iPhone, iPad of Android toestel zowel horizontaal als verticaal. Elke wandhouder wordt geleverd met een 3M VHB zeer hoogwaardige zelfklevende achterzijde die hecht op de meeste vlakke oppervlakken, behalve een poreuze ondergrond. Wij raden aan het oppervlak grondig te reinigen met een alcoholhoudend schoonmaakmiddel alvorens de houder aan de muur te bevestigen. Als alternatief voor een meer permanente en veilige montage kan desgewenst de steun ook aan de muur worden bevestigd met een 6-8 cm schroef (niet meegeleverd).

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie