Istrië voor het eerst op Fiets- en Wandelbeurs

Als ultieme fiets- en wandelbestemming presenteert de Kroatische regio Istrië zich dit jaar voor het eerst op de Fiets en Wandelbeurs in de Amsterdamse Rai.

Bijna de helft van het totaal aantal Nederlandse vakantiegangers naar Kroatië, gaat naar de in het noordwesten gelegen streek Istrië. De goede bereikbaarheid op 1250 km van Utrecht, de onbedorven natuur en het authentieke mediterrane karakter dragen hier aan bij, evenals de aanwezigheid van bij Nederlanders populaire accommodatievormen zoals huisjes en campings. Wat Istrië betreft mag hier nog een goede reden aan toegevoegd worden: de goede wandelmogelijkheden en de bijna ontelbare fietsroutes.

Er zijn diverse gemarkeerde wandelroutes uitgezet, te verkrijgen bij de lokale touristboards. Voor de fietsliefhebbers is er een aanbod om van te watertanden: fietsroutes variërend van licht tot (lood)zwaar, voor mountainbike of tourfiets, met thema’s van ‘in de sporen van Casanova’ tot aan ‘truffels’. Het binnenland van Istrië is groen en heuvelachtig, maar de zee is nooit ver weg en vanaf elke heuveltop te zien. Een heerlijke bestemming voor een actieve en ontspannen vakantie. Meer informatie op ontdekistrië.nl. Specifieke informatie over fietsen is te vinden op www.istria-bike.com.

De Fiets en Wandelbeurs vindt plaats op 11 en 12 februari in de Rai in Amsterdam. Voor meer informatie: www.fietsenwandelbeurs.nl

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

1 gedachte over “Istrië voor het eerst op Fiets- en Wandelbeurs”

Plaats een reactie