Fietstassen-lijn van Thule: robuust, en vol handigheidjes

thule fietstasIedere fietser kent Thule. Thule, dat is een van de koplopers waar het gaat om fietsendragers voor op de auto. Maar sinds kort doet Thule meer voor fietsers. De eigen fietstassen-  en bagagedragers van Thule zijn in ieder geval niet de zoveelste klonen van een al bestaand buitensportmerk. Thule doet het op zijn eigen manier, en op het eerste gezicht, doet het dat goed.

Stoer

De fietstassen van Thule zien er stoer uit. Robuust. Stevig. En toch stijlvol. Alleen dat is al een prestatie van formaat. Thule zelf noemt de fietstas een tas voor dagelijks gebruik en in elke omgeving. De tas is ontworpen om exact op de eveneens nieuwe Thule Tour Rack bagagedrager te passen, maar past in principe op iedere drager.

Montage

De tassen zijn simpel op de fiets te monteren dankzij een geheel door Thule zelf ontwikkeld bevestigingssysteem. En weer net zo simpel los te maken. Wil je de fietstas los meedragen, loop je niet als bij andere tassen continu tegen haakjes en klemmetjes te stoten. De achterkant van de Thule fietstassen is glad, vlak. Daarnaast heeft iedere tas een comfortabele handgreep en een schouderriem om de tas mee te dragen.

Binnenkant

De inhoud van je tas blijft droog door het  weerbestendige en luchtdoorlatende materiaal. De verstelbare compressieriemen zorgen ervoor dat je bagage van verschillende afmetingen kunt vastzetten.

Veiligheid

In de tas zitten reflectorstrips verwerkt, waardoor je als fietser beter zichtbaar bent. Daarnaast heeft de tas slimme vakken voor fietsverlichting. Uw fiets heeft bij gebruik van deze tassen dus geen eigen achterverlichting meer nodig.

De Thule fietstassen zijn te verkrijgen via fietsenwinkels en online webshops.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie