FIETSVAKANTIES IN EUROPA

De beste start van uw fietsvakantie

Fietsreizen voor families, groepen, en water- en zonaanbidders

Bassin TourBassin Tour is een lokaal reisbureau dat zijn eigen excursies ontwerpt en organiseert. Bassin Tour kiest er bewust voor om enkel reizen aan te bieden in hun eigen omgeving. Zo wordt gewaarborgd, dat de organisatoren veel, zo niet alles, weten over de streek met al zijn mogelijkheden: De Baai van Arcachon.

Bassin Tour opereert in een prachtige natuurlijke omgeving, waar water, zand en bos alom vertegenwoordigd zijn. Daarmee biedt de Baai van Arcachon aan iedereen een gevoel van vrijheid mateloos. Speciaal voor gezinnen die natuurschoon willen combineren met zon, strand en water biedt Bassin Tour fietsvakanties aan, die speciaal ontworpen zijn om deze uitzonderlijke streek op je gemak te ontdekken.

bassin1De Baai van Arcachon is een baai ten westen van Bordeaux. De baai bevindt zich tussen de Côte d’Argent en de Côte des Landes, in de regio Aquitanië. Afhankelijk van het getijde heeft de baai een wateroppervlakte van 40 tot 150 km². De kaap Cap Ferret ligt op het schiereiland dat de scheiding vormt tussen het Bassin d’Arcachon en de Atlantische Oceaan.

8-daagse rondtour rondom de Baai van Archachon

De één week durende rondrit rondom de hele baai van Arcachon is een ongelooflijk avontuur voor iedere fietser. Ontdek in je eigen tempo de parel van het zuid-westen van Frankrijk met zijn ongelooflijke landschappen, authentieke leven, en betoverende natuur.

Baai van ArcachonVanaf het schiereiland van Cap-Ferret via Arcachon, via de grote duin van Pyla, de delta van de Leyre, Andernos, fietst u over kilometers fietspad. Door het bos, door dorpen die bekend staan om hun oesters, en af en toe genietend van het zwemmen in de warme baai.

De campings waar u verblijft zijn zorgvuldig door Bassin Tour uitgekozen. De fietsroutes worden regelmatig gecontroleerd, en zijn voor iedereen te fietsen. Kortom, alle ingredienten voor een onvergetelijke fietsvakantie.

Meer informatie over fietsvakanties in de Baai van Arcachon vindt u op www.bassintour.com

Geef een antwoord

Categorieën
SNP Fietsvakanties
Fiets-Fun fietsvakanties
Ga naar Eye4Cycling.nl