eBike Benelux nieuw trefpunt voor e-bike-markt

Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak en de toegevoegde waarde van een fiets met trapondersteuning. Door de indrukwekkende groei verdient deze elektrische fiets een uniek event: eBike Benelux. Op 18 & 19 mei 2014 zullen dan ook duizenden e-bikers hun weg vinden naar Autotron Rosmalen, waar het enige event in Nederland plaatsvindt dat zich speciaal richt op alles wat te maken heeft met elektrische fietsen.

In het voorjaar van 2014 is Autotron Rosmalen de ontmoetingsplek voor iedereen die wil ontdekken en beleven wat de e-bike allemaal te bieden heeft. Van jonge moeders die op zoek zijn naar een elektrische bakfiets, actieve forenzen naar een vervanging van de auto, sportieve 50+ers die een extra duwtje in de rug kunnen gebruiken en jongeren die de e-bike verkiezen boven een brommer. De tweede dag, maandag 19 mei, is gericht op vakbezoekers, zoals fietsvakhandelaren, fietsverhuurbedrijven, fietskoeriersbedrijven, fleetmanagers en HR managers.

eBike Benelux biedt een keur aan fietsmerken en alles wat hiermee te maken heeft. Op het prachtige testparcours van maar liefst 13.000m2 kunnen – in een bosrijke omgeving – de elektrische fietsen worden getest. Daarnaast zijn er spectaculaire stuntteams, workshops en vriendschappelijke wedstrijden die het tot een complete dag uit maken voor zowel consumenten als vakbezoekers.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.easyFairs.com/eBike, eBike Benelux op Twitter volgen of lid worden van LinkedIn om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie