FIETSVAKANTIES IN EUROPA

De beste start van uw fietsvakantie

E-bike in het zonnetje op Fiets- en Wandelbeurs 2012

De Fiets en Wandelbeurs zet de e-bike in de schijnwerpers tijdens het evenement op 11 en 12 februari 2012 in de Amsterdam RAI. Een groot opgezet fietsparcours met volop ruimte voor snelle e-bikes en een omvangrijk E-bike Paviljoen zorgen dan voor een unieke e-bikebelevenis.

Wind in de rug

De fiets met elektrische trapondersteuning heeft de toekomst: steeds meer Nederlanders kiezen ervoor altijd ‘wind in de rug’ te hebben tijdens hun fietstochten. Ook heeft de e-bike het ‘seniorenimago’ van zich afgeschud: meer en meer jongeren, jonge volwassenen, forensen en recreatieve fietsers ontdekken de voordelen ervan.

E-bike Paviljoen

Op de komende Fiets en Wandelbeurs krijgt de elektrische fiets een nog prominentere plaats dan in voorgaande jaren. Het Paviljoen Elektrische Fietsen wordt uitgebreid tot een veel ruimer opgezet E-bike Paviljoen. Hier zijn uitgiftepunten waar fabrikanten en dealers zelf hun nieuwste modellen aanbieden voor een testrit. Bezoekers kunnen de mogelijkheden van de elektrische fiets ervaren op het extra ruim ingerichte fietsparcours, met een speciale baan voor e-bikes.

Ruime keuze

“De elektrische fiets heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld,” zegt Theo Jorna, directeur van de Fiets en Wandelbeurs. “De accu´s zijn kwalitatief beter dan hun voorgangers, er komen lichtgewicht e-bikes op de markt en ook qua modellen is er nu een ruime keuze. Onze beurzen in Amsterdam en Mechelen bieden bezoekers alle gelegenheid om zich uitgebreid te oriënteren op e-bikegebied.”

Vlaanderen

Een week na de beurs in Amsterdam gaat het e-bikespektakel verder in de Nekkerhal in Mechelen, de stad met zijn rijke historie die centraal gelegen is tussen Antwerpen en Brussel. Hier vindt op 18 en 19 februari 2012 de eerste Fiets- en Wandelbeurs Vlaanderen plaats, met een groot testparcours uitsluitend voor e-bikes en een omvangrijk E-bike Eiland, waar exposanten hun nieuwste modellen presenteren.

Elektrische Fietsen op Startpagina.nl

Kunt u niet wachten tot februari? Neem dan een kijkje op de elektrische-fiets.startpagina.nl. Deze startpaginadochter heeft alle informatie over elektrische fietsen al voor u verzameld.

Geef een antwoord

Categorieën
SNP Fietsvakanties
Fiets-Fun fietsvakanties
Ga naar Eye4Cycling.nl