DrômeTour 2013 van 8 tot 15 juni

drometour2In 2013 organiseert de Stichting DrômeTour van 8 t/m 15 juni voor de derde keer haar 6 daags fietsvakantie evenement, de DrômeTour. De DrômeTour vindt plaats in het Zuid-Franse departement La Drôme. Het gebied is een rustig, autoluw vóór-Alpen gebergte met provencaalse invloeden. Frankrijk op zijn best als fietsgebied. Door in te schrijven garandeert u zichzelf van een mooie fietsvakantie en steunt u automatisch de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting.

Voor de getrainde toerfietser een sfeervol evenement met goed uitgezette, gepijlde routes over 40, 60 en 100 km. De sportfietser treft er uitdagende beklimmingen, fraaie afdalingen, bergkloven, lavendel en sfeervolle plaatsjes aan. Op de laatste dag wordt de bekende berg de Mont Ventoux beklommen. Voor fietsers die een vlakkere rit willen rijden wordt er een alternatief aangeboden. Er wordt een speciaal bijprogramma georganiseerd voor onder meer eventueel meegekomen niet fietsende partners van de sportfietsers. Daaraan kan naar behoefte deelgenomen kan worden.

Door in te schrijven voor de DrômeTour fietst u niet alleen voor uzelf. U helpt ook de Nederlandese Cystic Fibrosis Stichting. Cystic Fibrosis (CF) wordt ook wel taaislijmziekte genoemd en is de meest voorkomende erfelijke ziekte met een beperkte levensverwachting. De aandoening is chronisch en niet te genezen. Als deelnemer aan de DrômeTour van 2013 staat u automatisch een zesde deel van uw inschrijfgeld (€22,50) af. Dit geld wordt gebruikt voor onderzoek, waardoor mensen met deze aandoening een dragelijker en langer leven kunnen leiden. Meer over de NCFS en haar werk kunt u vinden op op de website www.ncfs.nl.

 

Meer informatie over de DrômeTour: www.drômetour.com

Fietsvakantiewinkel heeft alles voor uw fietsvakantie:
fietsvakantie ad

Plaats een reactie