FIETSVAKANTIES IN EUROPA

De beste start van uw fietsvakantie

Cycletours maakt doorstart

Fietsreisorganisatie Cycletours uit Amsterdam, een van de eerste en grootste fietsreis-aanbieders in Nederland, maakt een week na het officiele faillissement een doorstart. Dat meldt dhr Jansens van de afdeling Marketing van Cycletours o.a. op deze website. Ook vaste klanten van het bedrijf hebben een mail gekregen met informatie over de doorstart.

Kijk hier voor de laatste stand van zaken: Cycletours is weer aangesloten bij de SGR.

2013.

Dit wordt een goed jaar!

We begonnen 2013 met een wisseling van aandeelhouders/partners, waarmee we ons flink hebben versterkt op alle fronten. Tijdens deze wisseling hebben we enkele zaken moeten ‘pauzeren’, zoals de verzending van de brochure, maar nu alles rond is, is het tijd voor ‘play’. De brochure wordt dan ook volgende week naar u opgestuurd.

Hoewel we nu met een nieuwe partner samenwerken, blijft Cycletours gewoon Cycletours. En net als vorig jaar hebben we alle vakanties in één glossy brochure bij elkaar gezet. Honderd zestig pagina’s, tweehonderd vijftig vakanties, voor families, renners, levensgenieters en globetrotters. Het staat nu ook allemaal op Cycletours.nl , die overigens ook een kleine make-over heeft gekregen. Hier kunt u vandaag al op kijken.

Natuurlijk bent u al bekend met ons en een groot aantal van onze vakanties zullen u vertrouwd overkomen. In dezelfde lijn, met dezelfde zorg en liefhebberij, kunnen we nu ook Corsica, Malta, Japan, Birma, de Romantische Strasse en zestig andere nieuwe reizen aanbieden. Ook gaan we dit jaar zappen: een weekje Loirestreek en dan –zap– door naar de Dordogne.

Houd uw brievenbus dus in de gaten!

Voor nu wensen we u veel fiets(vakantie)plezier.
Met vriendelijke groet,
Ernest van den Bemd en Frits Deben,
namens het hele Cycletours-team.

1 Reactie op Cycletours maakt doorstart

Geef een antwoord

Categorieën
SNP Fietsvakanties
Fiets-Fun fietsvakanties
Ga naar Eye4Cycling.nl